Goedkope fietsverzekering

Met een goedkope fietsverzekering kun je jouw fiets verzekeren tegen een lage premie. Vaak gaat een goedkope fietsverzekering wel gepaard met een minder uitgebreide dekking, hou hier dus rekening mee als je aan het kijken bent naar goedkope opties voor jouw fietsverzekering. Een goedkope fietsverzekering wilt namelijk niet altijd zeggen dat het de beste fietsverzekering is.

Om te kijken welke fietsverzekering het beste bij jou past, kun je het beste gebruikmaken van onze vergelijker waarbij je precies kunt zien welke fietsverzekering bij jou situatie past.

Top 3 goedkope fietsverzekering

Fietsverzekering Eigen risico Maandelijkse premie
€0,00 bij diefstal
€25,00 bij schade
vanaf €2,35 p/m

Meer informatie
€25,00 per gebeurtenis vanaf €2,50 p/m

Meer informatie
€0,00 bij diefstal
€25,00 bij schade
vanaf €2,41 p/m

Meer informatie
Wij doen er alles aan om de gegevens van de verzekeraars te laten kloppen, fouten in de informatie vallen echter niet uit te sluiten. Controleer de polisvoorwaarden van de verzekeraar waar je jouw fietsverzekering wilt afsluiten. De getoonde vanaf premies zijn gebaseerd op de informatie die de verzekeraars hebben verstrekt.

Waarom een goedkope fietsverzekering?

Twijfel je of je een fietsverzekering wilt nemen? Dan is een goedkope fietsverzekering een slimme keus, hierbij ben je in ieder geval tegen de belangrijkste situaties verzekerd en ben je op maandbasis geen hoge premie kwijt voor de fietsverzekering. Zo kun je verzekerd en veilig de weg op met jouw (nieuwe) fiets.

Als je in het bezit bent van een nieuwe elektrische fiets, is het zeker aan te raden om daar een fietsverzekering voor af te sluiten. Hoef je niet optimaal verzekerd te zijn en fiets je er niet dagelijks op? Dan is een goedkope verzekering voor jouw elektrische fiets een goede optie.

Voorwaarden van een goedkope fietsverzekering

Bepaalde verzekeraars die een goedkope variant van de fietsverzekering aanbieden, doen dit met strenge voorwaarden. Hou hier dus rekening mee als je aan het kijken bent voor een goedkope en betaalbare fietsverzekering. Een voorwaarden kan bijvoorbeeld een goed slot zijn voor jouw fiets die je verplicht moet gebruiken als je fiets verzekerd is met de desbetreffende fietsverzekering.

Vergelijk fietsverzekeringen

Om te kijken welke fietsverzekering in jouw situatie het goedkoopste is, kun je snel en gemakkelijk alle verzekeraars die een fietsverzekering aanbieden vergelijken. Bezoek de aanbieders en vul op de websites van alle aanbieders de aanschafwaarde van jouw fiets in en geef aan welke dekkingen jij wilt voor jouw fietsverzekering. Vergelijk hierna alle premies en bekijk welke goedkope fietsverzekering het beste bij jou en jouw fiets past!

Fietsverzekering vergelijken