Onna-Onna fietsverzekering

Nieuwe fiets gekocht en wil je deze graag voorzien van een onna-onna fietsverzekering? Dan sluit je deze snel en simpel af via de website.

Deze fietsverzekering sluit je niet alleen af voor je eigen fiets, je kunt als je wilt die van je kinderen ook meteen meeverzekeren. Wel zo makkelijk natuurlijk.

Ga naar Onna-Onna

Twee varianten

De onna-onna fietsverzekering kun je afsluiten in twee varianten. Bij de eenvoudigste versie krijg je bij diefstal wereldwijd je fiets en accessoires vergoed als dit aan de orde is. Je krijgt bij deze variant ook juridische hulp in Europa als dit nodig mocht zijn. Misschien denk je het laatste nooit nodig te hebben maar als je bijvoorbeeld bij een ongeval betrokken raakt kan het wel handig zijn. Dan zou dit altijd van pas kunnen komen en hoef jij nergens zorgen over te maken. Kies je voor de uitgebreidere variant? Dan gelden de hiervoor genoemde vergoedingen uiteraard ook maar is er nog meer verzekerd. Je bent dan namelijk ook wereldwijd verzekerd voor schade en vandalisme aan je fiets en je krijgt in Nederland en zelfs tot zo’n 30 kilometer over de grens pechhulp als je die nodig hebt. Het is maar net wat je belangrijk vindt bij een verzekering waar je voor kiest. Als je voor de tweede variant kiest betaal je uiteraard wel een hogere premie. Maar dat is logisch want er wordt ook meer vergoed.

Kies voor aanvullingen indien nodig

Vind je beide varianten nog niet voldoende bij de fietsverzekering? Dan kun je ook kiezen voor een aanvullende verzekering voor de fietsen van je kinderen (tot 12 jaar) samen met die van jouw fiets af te sluiten. En alle accessoires die zij erop hebben zitten vallen ook onder de dekking.

Voordelen onna-onna fietsverzekering

De onna-onna fietsverzekering biedt je verschillende voordelen. Je verzekert niet alleen de fiets zelf maar ook de accessoires. Heb je bijvoorbeeld dure fietstassen of een kilometerteller? Dan zijn deze ook meeverzekerd. Verder krijg je de aankoopprijs terug als je fiets binnen drie jaar gestolen mocht worden. Niet te hopen natuurlijk dat dit gebeurt maar het scheelt jou een hoop zorgen en je kunt dan ook een vergelijkbaar model terugkopen. Na de eerste drie jaar worden er pas afschrijvingen gedaan. Een onna-onna fietsverzekering sluit je af voor de tijd dat jij wilt. Je kunt altijd opzeggen als jij dat wilt. De polisvoorwaarden zijn helder en duidelijk voor iedereen. Wil je een verzekering afsluiten of schade melden? Dan kun je altijd bellen en hoef je nooit lang te wachten tot je geholpen wordt. De fietsverzekering geldt voor zowel nieuwe als tweedehands fietsen en je betaalt een gunstige premie.

Kijk en vergelijk altijd eerst

Kijk voordat je een fietsverzekering aanschaft goed wat er allemaal te koop is. Veel verzekeraars vergoeden nagenoeg hetzelfde maar de ene heeft misschien net iets dat je meer aanstaat dan de andere. Interesse in een onna-onna fietsverzekering? Kijk dan op de website voor alle voorwaarden en vergoeding en bereken je premie. Dan kom je nooit voor onverwachte kosten achteraf te staan. Je sluit de verzekering eenvoudig af via de website maar bellen kan ook.

Een reactie plaatsen