Univé fietsverzekering

Fiets gekocht en op zoek naar een Univé fietsverzekering? Kijk dan op de website naar de mogelijkheden maar ook naar wat er allemaal vergoed wordt. Ook kun je van tevoren op de website de premie die je gaat betalen vast berekenen.

vanaf €2,41 per maand

Ga naar Univé

Kenmerken Univé fietsverzekering

De fietsverzekering van Univé is een doorlopende verzekering. Dit houdt in dat je zelf de loopduur ervan bepaalt en kunt opzeggen wanneer je wilt. Je zit op deze manier nooit voor een bepaalde tijd vast aan je verzekering. Voor de Univé fietsverzekering betaal je geen eigen risico en als er uitbetaald wordt bij diefstal van je fiets binnen drie jaar na aanschaf krijg je de aankoopwaarde volledig retour. De betalingen worden door Univé in geld gedaan. De Univé fietsverzekering geeft je bij de standaardversie van de verzekering een volledige en wereldwijde dekking tegen zowel diefstal als beschadigingen. Bij veel fietsverzekeringen dien je voor dat laatste een aanvulling erbij te nemen maar bij Univé wordt dit standaard meegenomen. Je sluit de fietsverzekering af tegen een aantrekkelijke premie die je per maand kunt betalen. De verzekering geldt zowel voor tweedehands als nieuwe fietsen. Wil je graag wat extra hulp als je pech onderweg krijgt? Dan kun je kiezen voor een aanvullende verzekering met breng- en haalservice als je tot stilstand gekomen bent.

Kies voor de Univé fietsverzekering

Er zijn veel verschillende fietsverzekeringen op de markt. Kijk voordat je een keuze maakt eerst goed wat je allemaal graag verzekerd wilt zien. Niet alle verzekeringen vergoeden wat jij belangrijk vindt of daarvoor betaal je extra voor aanvullingen die je heel graag wilt hebben. Hoeveel aanvullingen je kiest bepaalt ook de hoogte van de premie. Kies je voor de Univé fietsverzekering dan heb je altijd twee weken de tijd om je te bedenken. Mocht het toch niet helemaal zijn wat je voor ogen had dan annuleer je gewoon de afgesloten verzekering en ga je op zoek naar een andere.

Univé fietsverzekering afsluiten

De Univé fietsverzekering sluit je eenvoudig af via de website of telefonisch. Wil je graag meer weten? Lees dan op de website wat er allemaal mogelijk is. Je vindt er niet alleen de meest gestelde vragen maar ook alle informatie over de verzekering. Als je vragen hebt kun je deze eenvoudig stellen via WhatsApp. Liever bellen? Dat kan ook altijd. Univé heeft ook kantoren waar je terecht kunt met al je vragen.

Snel geholpen met jouw Univé fietsverzekering

Als je schade aan je fiets hebt en dit wilt melden kun je bij Univé contact opnemen met de alarmcentrale. Deze is 24/7 bereikbaar en regelt zo snel mogelijk hulp voor je zodat je weer verder kunt. Wordt je fiets gestolen? Dan dien je wel aan te tonen dat deze op slot stond en je twee originele sleutels hebt. Bij beschadigingen die te herstellen zijn betaal je bij Univé wel een eigen risico van 25 euro. Hou daar wel even rekening mee als je een verkering afsluit. Je kunt naast een gewone fiets ook een elektrische fiets prima verzekeren bij Univé. Hiervoor gelden dezelfde polisvoorwaarden als bij een gewone fiets en sluit je voordelig een verzekering af.

Ga naar Univé

1 gedachte over “Univé fietsverzekering

Een reactie plaatsen