Verzekeruzelf fietsverzekering

In Nederland kun je je (elektrische) fiets bijvoorbeeld laten verzekeren bij Verzekeruzelf. Een fietsverzekering is niet nodig denk je misschien? Daar zijn de meningen over verdeeld maar het is wel een feit dat er in ons land veel fietsen gestolen worden en als dat jou overkomt wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk een nieuw exemplaar hebben. En dat dan alles voor je geregeld wordt als je verzekerd bent is wel handig.

vanaf €4,63 p/m

Ga naar Verzekeruzelf

Eenvoudig Verzekeruzelf fietsverzekering afsluiten

Een Verzekeruzelf fietsverzekering sluit je snel en eenvoudig af via internet. Je gaat naar de website van deze verzekeraar en kiest voor de optie fietsverzekering. Je leest er niet alleen alles over de verzekering die zij je te bieden hebben maar kunt deze ook meteen vergelijken met die van een aantal andere maatschappijen zodat je zelf kunt bepalen wat jij belangrijk vindt maar ook meteen kunt zien wat er allemaal gedekt wordt bij de Verzekeruzelf fietsverzekering en wat je daarvoor betaalt.

Dekking Verzekeruzelf fietsverzekering

Als je kiest voor deze fietsverzekering dient je fiets jonger te zijn dan een maand wanneer je deze aanmeldt. Je krijgt dus de tijd om even goed uit te zoeken welke verzekering het beste bij jou past nadat je een nieuwe fiets hebt aangeschaft. Kies je voor de standaardverzekering van Verzekeruzelf dan wordt de diefstal van je fiets volledig vergoed, ook als de fiets later nog teruggevonden wordt. Je betaalt geen eigen risico bij diefstal. Worden er onderdelen van je fiets gestolen dan krijg je deze niet vergoed en beschadigingen aan je fiets omdat iemand geprobeerd heeft deze te stelen vallen ook niet onder de dekking. Beschadigt je fiets echter door bijvoorbeeld een aanrijding of brand? Dan ben je daarvoor wel verzekerd. Heb je een E-bike? Deze kun je je ook verzekeren voor hulpverlening en garantie als je er een aanvulling bij kiest.

Dagelijks opzegbaar

De Verzekeruzelf fietsverzekering rekent maar een lage premie per maand en als je niet meer verzekerd wilt zijn kun je het dagelijks opzeggen. Je zit er dus nooit langer aan vast dan je zelf wilt. Als je de Verzekeruzelf fietsverzekering opzegt en je hebt teveel premie betaald krijg je deze altijd terug. Zo betaal je nooit teveel. Zeg je bijvoorbeeld halverwege een maand op waarvoor je al premie betaald hebt dan krijg je de dagen dat je niet meer verzekerd bent gewoon teruggestort.

Afsluiten en schade melden

Heb je interesse in de Verzekeruzelf fietsverzekering? Dan sluit je deze eenvoudig zelf af via de website. Na het afsluiten krijg je op de site toegang tot je eigen dossier zodat je altijd kunt zien wat voor verzekering je hebt en wat je daarvoor betaalt. Mocht je gebruik willen maken van de verzekering dan kun je op verschillende manieren contact opnemen met Verzekeruzelf. Je kunt een mailtje sturen of met ze chatten maar een schadegeval meld je het makkelijkst en het beste via je eigen dossier. Nadat je melding gedaan hebt wordt er contact met je opgenomen door een schadeherstelbedrijf en wordt alles netjes voor je afgehandeld. Telefonisch contact behoort niet tot de mogelijkheden bij Verzeker u zelf.

Een reactie plaatsen